U DRUŠTVU SA PRIRODOM KAMP

JEDINSTVENA PONUDA NA TRŽIŠTU – Team building za decu zaposlenih

Kompanije koje su svesne važnosti team building-a i investiraju u druženje svojih zaposlenih, sada imaju priliku da to iskustvo prošire i na decu. Na taj način, ne samo da pokazuju brigu prema svojim zaposlenima, već i prema njihovoj deci. Ova ponuda je takođe i odlična prilika za kompanije da se promovišu kao poslodavci koji vode računa o celokupnom blagostanju svojih zaposlenih i njihove porodice.

Napravili smo jedinstven program na tržištu namenjen kompanijama. 

Kamp koji nudimo je prava prilika da napravite korak više i obradujete vaše zaposlene. Team building je ključni element uspešnog poslovanja. Ulaganje u timski duh i saradnju među zaposlenima može imati značajan uticaj na produktivnost i uspeh jedne kompanije. Ali šta ako vam kažemo da postoji jedinstvena ponuda na tržištu koja uključuje i decu zaposlenih? Da, dobro ste pročitali! Društvo sa prirodom je kamp koncipiran upravo za decu zaposlenih u kompanijama.

Ovaj inovativni program putovanja namenjen je deci uzrasta od 7 do 14 godina, koja putuju sa svojim drugarima iz škole, ali i sa decom kolega njihovih roditelja iz iste kompanije. Zamislite koliko bi ovo iskustvo moglo biti korisno za decu, ali i za njihove roditelje. Pored timskog bavljenja deci, ovaj kamp pruža mogućnost da se deca međusobno druže i upoznaju, stvarajući tako nove prijateljstva.

Naša ponuda je jedinstvena na tržištu iz jednog veoma bitnog razloga – osiguravamo profesionalnu brigu o deci tokom celog kampa. Naši vaspitači poseduju dugogodišnje iskustvo u radu sa decom i garantuju sigurnost i dobrobit svakog deteta. Program rekreacije i animacije realizuju iskusni stručnjaci u ovom poslu, što nam omogućava da pružimo vrhunsko iskustvo deci i da ih kroz igru i zabavu podstaknemo na timski rad.

Roditeljima pružamo priliku da se opuste i odmore dok su njihova deca sigurna i pod stručnim nadzorom.

Ovaj kamp je prava oaza za decu koja žele da se povežu sa prirodom, da se istraže i otkriju nove stvari. Uz sve pogodnosti koje pruža, on je jedinstvena ponuda na tržištu koja do sada nije postojala. Stoga, dragi roditelji, ne propustite priliku da svojoj deci omogućite nezaboravno iskustvo putovanja punog avanture, učenja i zabave.

Ukoliko ste zainteresovani da saznate više o “U društvu sa prirodom” kampu i rezervišete mesto za svoje dete, kontaktirajte nas. Ne propustite priliku da svojoj deci omogućite iskustvo koje će ih obogatiti i ostaviti neizbrisive uspomene.

 

U DRUŠTVU SA PRIRODOM KAMP

Portrait of two small children in vegetable garden, sustainable lifestyle

UPOZNAVANJE DOMAĆINA

Mnogo dece češće upozna plaže drugih zemalja, gradove Evrope pre nego svoju zemlju. Želimo da decu upoznamo sa lepotama zemlje u kojoj su rođeni i žive, kako same zemlje, tako i sa ljudima koji žive u kraju u kom boravimo na kampu.

 
Upoznajemo naše domaćine na svakoj destinaciji na kojoj se kamp održava. Deca su omiljeni gosti svakog kraja i svuda smo uvek rado dočekani i primljeni. Na ovaj način upoznajemo ljude i njihov način života.
 
Svaki kraj Srbije, nosi svoju osobenost, i u prirodnim lepotama, u običajima i kulturi ljudi, pa čak je i govor specifičan i razlikuje se od kraja do kraja. U tome je lepota i bogatstvo naše zemlje, u zbiru svih različitosti.
 
Kroz ovaj kamp upoznajemo domaćine, način njihovog života, običaje, okolinu, prirodu. Deca za sve vreme boravka pišu ŠUNJALICE DNEVNIK, svakog dana kao redovnu aktivnost gde upisuju sve što su čuli i naučili o jednom kraju.
 

ŠUNJALICE SA BILJKAMA I ŽIVOTINJAMA

Deca retko kada imaju priliku da pomaze ovčicu, ili vide kravu, čak i mnoge zaštićene vrste životinja koje se nalaze u Srbiji, kao što su Potočki rak, Pupavac, Mrmoljak, i ovo je uvek jedna od omiljenih radionica u sklopu našeg kampa.
 
U sklopu radionice izrađujemo i herbarijum od biljaka koje sakupljamo u našim šetnjama i pišemo šta smo naučili, a često podelimo i fotografije životinja koje smo sreli ili sa kojima smo se družili.
 

Ali tu nije kraj! Tome ćemo dodati i fotografije životinja sa kojima smo se družili tokom radionice. Deca će moći da ponoseći pokazuju svoje slike ove divljine i pričaju o svojim iskustvima. To će biti sjajan način da se pokaže njihova ljubav prema prirodi i da se inspirišu svi oko njih da je čuvaju i poštuju.

Uz “Druženje sa prirodom”, deca će naučiti o okolini u kojoj žive na zanimljiv i edukativan način. Podstičemo njihovu radoznalost, razvijamo njihovu ljubav prema prirodi i pružamo im izvanredne prilike za učenje. Neka vaša deca otkriju čaroliju prirode kroz ove zabavne i obrazovne radionice!

 
Na ovaj način učimo o prirodi kraja u kojoj deca borave kroz lep i zanimljiv način.

ZNATE LI ŠTA JE BIVAK?

Mnogo je načina za igru na otvorenom, u prirodi. Generacije su odrastale igrajući se na vazduhu, i družeći se. Moderno doba nam je ponudilo tehnologiju koja ih je zatvorila u sobe i odvojila od svog društva. Video igrice su postale svakodnevnica naše dece, a mi smo za zadatak dobili da ih vratimo prirodi i drugarima.
 
Bivak je postao jedna od najomiljenijih prirodnih igrica naših kampera.

Kućica u šumi je najjednostavniji način privremenog smeštaja po otvorenim nebom u prirodi. Sastavni je deo svakog boravka u prirodi.

Sa nama deca uče da prave bivak, vrlo su posvećeni tome i za sve vreme boravka naš bivak se gradi i raste a ponosni neimari uživaju u ovoj radionici.

Ovakav način rada sa decom je jedinstven u ponudi i samim tim što deca danima u sklopu ove radionice grade i stvaraju u samoj prirodi omogućava da su i kreativni a i da borave na otvorenom.

Osim sticanja novih veština, izgradnja bivaka podstiče i maštu dece. Oni će moći da zamisle ne samo praktičnu upotrebu bivaka, već i različite načine na koje mogu biti kreativni sa dizajnom i dekoracijom. Ovo iskustvo će im pomoći da razviju svoje kreativne sposobnosti i da budu inspirisani za dalje stvaralaštvo.

Radionica Bivak je savršen spoj zabave, učenja i boravka u prirodi. Naša deca ne samo da razvijaju vredne veštine, već i istražuju divljinu i iskusne prirodu na potpuno nov način.

SPORT I REKREACIJA

Poligoni spretnosti, jutarnja gimnastika uz muziku, takmičarske igre na terenima su nezaobilazna i svakodnevna aktivnost Šunjalica kampa.

Svi objekti koje radimo sa decom poseduju sportski teren gde se ove aktivnosti realizuju, pa i otvorene ili zatvorene bazene što nam omogućava da radimo i vodene igre i animacije. 

Poligoni spretnosti, jutarnja gimnastika uz muziku i takmičarske igre na terenima su nezaobilazna i svakodnevna aktivnost za vaše najmlađe. Igre za decu su savršen način da vaša deca uživaju i istovremeno razvijaju svoje motoričke veštine, koordinaciju i timski duh.

Naša kolekcija igara za decu pruža neiscrpan izvor zabave i edukacije. Poligoni spretnosti uključuju različite prepreke kroz koje mališani moraju proći koristeći svoju maštu i kreativnost. Ove igre pomažu deci da razviju svoje fine motoričke sposobnosti, održavaju ravnotežu i steknu samopouzdanje dok se penju, provlače i skaču.

Jutarnja gimnastika uz muziku je sjajan način da deca započnu svoj dan puni energije. Naše igre nudi muziku koja prati svaki korak, što dodatno motiviše decu da se kreću i aktivno učestvuju u vežbanju. Kombinacija muzike i fizičke aktivnosti pomaže deci da razviju svoje koordinacione sposobnosti, fleksibilnost i snagu mišića.

Kada dođe vreme za takmičenje, naši tereni za takmičarske igre su upravo ono što deci treba. Pored toga što pružaju prostor za razne sportske aktivnosti, oni podstiču razvoj timskog duha, fer plej-a i vode ka izgradnji zdravih socijalnih veza među decom. Deca će se osećati kao pravi profesionalci dok se takmiče i trude da dostignu svoj najbolji rezultat.

Children competing on school sports day
Active kid playing outdoors

TRADICIONALNE MUZIČKE i sportske IGRE

Da li se sećate igara koje smo mi nekada igrali? One jednostavne igre koje su nas držale zauzetim tokom cele slobodne nedelje? Igre koje su nas povezivale s prijateljima i stvarale nezaboravna sećanja?
 
Učimo se tradicionalnim igrama, deca za sve vreme boravka nauče da igraju tradicionalna srpska kola, najčešće i najpoznatije užičko kolo, da osete kulturu i duh narodnih srpskih igara. 
 
Takođe, igre poput nošenja kuvanog jajeta, skakanja u džaku, čuvene žmurke osmišljene su na takav način da tradicionalne igre koje su igrale generacije približimo deci i učinimo da ih zavole i igraju rado i po povratku sa kampa.
 
 
 

AVANTURA IGRE

Avantura parkovi su sastavni deo nekih objekata za smeštaj dece gde realizujemo kamp. Sastoje se od desetak prepreka koje deca prelaze i savladavaju a jedan od naj omiljenih delova avantura parka je Zip line.

Ovi sadržaji omogućavaju razvijanje koordinacije pokreta kod dece a i potpuni avantura doživljaj i uzbuđenje.

Avantura Igre za decu su tu da unesu dobar stari osećaj prirode u živote vaše dece! Sjajna vest je da će vaša deca moći da uživaju u bezbrojnim avanturama na otvorenom, dok će se istovremeno zabavljati i učiti.

Sa Avantura Igrama za decu, vaša deca će biti okružena prelepom prirodom i imati beskrajne mogućnosti za igru i istraživanje. Ove igre su posebno osmišljene kako bi podstakle maštu i kreativnost vaše dece, kao i razvile njihove motoričke veštine i samopouzdanje.

The child is holding a disco ball in his hands. Celebration and shine
Portrait of singing little boy with microphone

ŠUNJALICE ŽURKANJE

Žurkamo svake večeri. 

Igramo i učimo plesne korake i koreografije, pevamo karaoke pesme, takmičimo se u nastupima pojedinačno i ekipno, sve u svemu družimo se i zabavljamo.
 
Programi su svake večeri dručačiji, od karaoke večeri, do Pokaži talenat večeri, Plesnih koreografija, Muzičkih stolica… 
U letnjem periodu i svaki put kada to vreme dozvoli Šunjalice su pod zvezdama i u večernjem programu.

Pilot program realizovan je ovog leta uspešno !

KAKO JE BILO OVOG LETA?

Delimo neke od fotografija i utisaka

Zahvaljujemo se na ukazanom poverenju svim roditeljima i kompaniji koja nam je pružila poverenje kao i svim malim kamperima na sjajnom druženju. Zahvaljujući Vama ovaj program će nastaviti da živi a mi za iduće leto biramo nove destinacije i uskoro će se kamp naći na dve nove lokacije. Najavljujemo Gučevo i Orašac U DRUŠTVU SA PRIRODOM.

Kako do ponude ?

Ako ćelite da Vaša kompanija bude deo Team building-a za decu U društvu sa prirodom potrebno je da napravite par koraka :

Šunjalice rekreacija
i animacija dece

Udruženje animatora i rekreatora Šunjalice iz Valjeva okuplja sjajnu ekipu mladih ljudi, profesora fizičke kulture ili sportista koji imaju iskustvo u radu sa decom uzrasta od 2 do 12 godina.

Rekreator i animator

Vladimir
Pantić

Rekreator i animator

Anđelka Pavlović

Rekreator i animator

Katarina Filipović

Rekreator i animator

Milorad Jeremić

Rekreator i animator

Matija
Ivanović

Rekreator i animator

Luka Stojaković

Vaša pitanja - naši odgovori

Korisne informacije za kamp

Potrebno je da deca ponesu svesku koja će biti njihov dnevnik sa boravka na kampu.

Bojice, makazice, lepak olovku i gumice takođe je potrebno poneti i pripremiti. 

Maske za maskenbal su takođe bitne. 

Jutro počinjemo jutarnjom gimnastikom i edukativnim šetnjama.
 
Popodne je za sportske i takmičarske igre , poligone spretnosti, zip line, streličarstvo, tradicionalne takmičarske igre
 
Veče je za žurkanje.
 Plesne koreografije, maskenbal, just dance takmičenje, pokaži šta znaš, dodela nagrada i naravno uvek diskoteka

 

Kamp realizujemo u svim našim objektima. Grupa koja želi Šunjalice kamp, dovoljno je da odabere neki od naših objekata, predoči nam u kom periodu bi voleli da borave na kampu i sve ostale je naša organizacija i briga.

Kompleks Vila Aleksandar

Kompleks Aleksandar
ORAŠAC

u srcu Šumadije, u istorijskom Orašcu nalazi se turistički kompleks Vile Aleksandar koji se nalazi na 1500 metara od mesta I srpskog ustanka

hotel park ivanjica

Hotel Park
IVANJICA

Kako je Nušić pisao ” Viđeni ste za Ivanjicu” jer nekada je Ivanjica bila kraj sveta a danas je vazdušna banja, sa prelepom prirodom i ide se sa zadovoljstvom.


Budimlija Vile

Budimlija Resort
GUČEVO

Budimlija, prelepi zaosek u podnožju planine Gučevo, poznat po prelepoj, netaknutoj prirodi.hotel oplenac

Hotel Oplenac
TOPOLA

…srce Šumadije, u istorijska Topola, Oplenac varošica koja odiše istorijom i koja je najposećenija destinacija osnovnih škola.


ZLATIBOR

Sunčani Breg
ZLATIBOR

Zlatibor, odmaralište Sunčani breg koje ima decenijama dugu tradiciji u dečijem turizmu i koji je svaki učitelj bar jednom u svojoj karijeri posetio.

srebrna lisica kopaonik

Srebrna Lisica
KOPAONIK

..nacionalni park Kopaonik, Sunčani vrhovi, u hotel Srebrna Lisica koji je deceniju domaćin grupama dece.