Orašac

Kompleks Vile Aleksandar

O kompleksu

 

Vila Aleksandar se nalazi u Orašcu , istorijskom mestu, na 60 km od Beograda i u srcu Šumadije, na 3h vožnje i od severa i juga zemlje.

Smeštena u bezbednom okruženju , na 4ha ograđenog imanja, daleko od saobraćajnica.

U sklopu imanja nalaze se :

  • Sportski tereni
  • Otvoreni bazeni
  • Adrenalin park
  • Smeštajni objekat kategorije *** sa udobnim sobama
  • Učionice i prostor za zabavu sa audio video opremom
  • Etno vajat 
 
Grupe dece koje borave u našem objektu su bezbedne jer je boravak zatvorenog tipa i nema individualnih gostiju.  U našoj okolini je mnogo istorijskih sadržaja poput : Marićevića jaruge, mesta I srpskog ustanka, Pećine Risovače, Zadužbinskog kompleksa na Oplencu.

Vila Aleksandar ***

Objekat je kapaciteta 63 kreveta u 1/2, 1/3 i 1/4 sobama sa kupatilima. Sve sobe su komforne, klimatizovane i opremljene televizorima.

Restoran je dovoljnog kapacieta a hrana u našem objektu je domaća. Jelovnik koji radimo možete preuzeti PLAN ISHRANE

Objekat ima video nadzor, 24h recepciju i ograđeno imanje. Imamo hidrofore za slučaj nestanka vode kao i agregate za električnu energiju čime smo osigurali neometano funkcionisanje i potpunu bezbednost za naše goste.

U objektu imamo prostor predviđen za učionice, kao i salu za dnevne i večernje aktivnosti sa kompletnom audio i video opremom.

Sportski tereni

Posedujemo sportske terene na mali fudbal, rukomet, teniski teren, dva košarkaška terena i tri odbojkaška terena. Svi tereni su montažni a podloga je tartan. Sportski tereni su ograđeni i imaju reflektore za večernje treninge. Na raspolaganju su isključivo grupama koje borave u objektu.

  •  

Bazeni

Bazeni Vile Aleksandar su izgrađeni sa željom da svi posetioci uživaju. Posedujemo veliki bazen rekreativne dubine od 160cm i baby bazen sa toboganima bebi dubine 30cm.

Bazeni su opremljeni  ležaljkama i suncobranima za potpuno uživanje. Posebno brinemo o visokim standardima bezbednosti i higijene. Bazeni su posebno omiljeni među najmlađim posetiocima Vile Aleksandar.

Smeštaj u vili

Sobe u Vili su po strukturi 1/2, 1/3 i 1/4 kreveta. Sve sobe su klimatizovane, sa televizorima a  kupatilima su tuš kabine. O higijeni u objektu brinemo sa posebnom pažnjom a naši gosti to prepoznaju.
 
Za večernje programe ili dnevna druženja grupama je na raspolaganju sala audio i video opremom. U tom prostoru  organizujemo i edukativne programe i radionice po kojima nas prepoznaju.

Sa nama radi ekipa vrhunskih rekreatora a programi su koncipirani tako da deca imaju ispunjeno vreme uz kvalitetne sadržaje koji su i obrazovni i zabavni.
 

Lekar je u objektu prisutan 24h a obezbedili smo i mini ordinaciju opremljenu osnovnim lekovima i priborom za prvu pomoć.

Naša Šumadija

Lepote Srbije

Srbija je zemlja prirodnih lepota, kulturnog nasleđa, istorijskih spomenika… Sjajne video spotove možete pogledati na YT kanalu Miloša Petrušića : 

PEĆINA RISOVAČA

NAŠA OKOLINA

KOMPLEKS OPLENAC

NAŠA OKOLINA

Adrenalin park

Adrenalin park ” Loreanina avantura ” nalazi se u sklopu imanja i sastoji se od 10 zanimljivih prepreka bezbedne visine od 1m. 

Play Video

Naša priča

Orašac na moru

 

 


Mediji o nama

BK Televizija je napravila divan prilog o Orašcu i našem kompleksu. Ponosni smo na ovu sjajnu reportažu.

U najavi

U toku je gradnja novog krila hotela sa dodatnih 110 kreveta, restoranom, zatvorenim bazenom i wellness zonom. Novo krilo će imati veliku conference salu kapaciteta 300 mesta. 

Sobe će biti četvorokrevetne sa kupatilima i čarobnim pogledom na Šumadiju. 

Upit za ponudu