Budimilija Resort

Gučevo

O
Kompleksu

U podnožju planine Gučevo, okruženom šumom, prelepom prirodom nalazi se ograđen kompleks u sklopu kog se pored smeštajnog kapaciteta nalazi i mini zoo vrt, učionice na otvoorenom, sportski tereni, otvoreni bazen.

Kompleks je na bezbednom mestu za boravak dece,  poznat je po udobnom smeštaju, dobroj hrani i higijeni i ljubaznom osoblju. 

Ispunjava sve uslove za edukativni sadržaj, sportske aktivnosti i prostor za večernje programe animacije dece.

Obzirom da ima dugogodišnju tradiciju u dečijem i omladinskom turizmu, i veliki broj škola i predškolskih ustanova su redovni gosti ovog divnog objekta.

Prirodne lepote

Zaseok Budimlija u podnožju planine Gučevo izdvajaju 4 stvari :

  • Broj jedan po kvalitetu vazduha u Srbiji
  • Više od 500.000 m2 netaknute šume
  • 4 zaštićene biljne i životinjske vrste
  • Preko 30km šumskih staza

 

Zamislite dase budite se uz cvrkut ptica i tople zrake sunca, bez ijednog drugog zvuka da remeti prirodni mir…

U neposrednoj okolini je i čuveni vodopad Skakavac.

Okružen stoletnom šumom ovaj vodopad nalazi se na 1,5km od asfaltnog puta koji prolazi kroz Budimliju. Do “Skakavca” visokog preko 7 metara stiže se šumskim putem. 

Planina Gučevo u čijem podnožju se nalazi Budimlija Resort obiluje bogatim biljnim i životinjskim svetom.

Netaknuta priroda ovog kraja vekovima čuva srne, zečeve, lisice, jazavce, veverice, puhove, lasice, salamandere, ptice poput pupavca, kobca, jastreba, fazana…Posebno smo ponosni na tri zaštićene vrste koje sa uspehom opstaju u Budimliji, dve životinjske i jedna biljna:

Pupavac , Mromoljak ili triton ,Potočni rak.

Zaštićeni zakonom u Republici Srbiji, medjunarodnim sporazumima i uredbom o zaštiti prirodnih retkosti. Nastanjuje samo izuzetno čiste rečne tokove.

Smeštaj i ishrana

U Budimlliji se nalaze tri vile za smeštaj gostiju – vile A, B i C kompletno opremljene za udoban smeštaj gostiju.

Smeštene su na brežuljku sa kog se pruža predivan pogled na ceo kompleks.  Ove tri vile ukupno imaju 34 sobe i 3 apartmana. Vile A i B raspolažu samo smeštajnim kapacitetima dok Vila C raspolaže sa pansionskim restoranom i konferencijsko salom. 

Vila C namenjena je grupama dece predškolaca .Objekat ima 108 kreveta u 1/6 sobama sa kupatilima koje su svetle, komforne i udobne.

Etaže su povezane prostranim, osvetljenim hodnicima. Uslovi su prilagođeni boravku najmlađih gostiju.

Sadržaji za grupe dece

Grupama dece na boravku dostupni su mnogi sadržaji.

Mini Zoo vrt omiljena je atrakcija najmlađih, gde mogu videti domaće i po koju “divlju” životinju. Najmlađi uživaju u poniju, kozama, magarcu, srnama, zečevima ali i ovčicama.

Takođe poseban ugođaj  čine i letnje učionice na otvorenom, u senci drveća, kao i igralište za najmlađe, sportski tereni, zip line..

U letjnjim mesecima otvoreni bazen je uvek omiljen za rashlađivanje.

Večernje aktivnosti

Naši gosti se uvek raduju večernjim aktivnostima.

Večeri su tematske, unapred osmišljene od strane iskusnih animatora.

Svako veče je neki drugi program:   pokaži šta znaš, kvizovi, pidžamijada , nezaobilazni  maskembal, karaoke žurke koje spadaju u omiljene večernje aktivnosti.

Diskoteka sa popularnom muzikom  i zajedničkim koracima…čuvenim koreogafijama…

…i da ne otkrivamo baš sve.

ČEKAMO VAS !

Ponuda za boravak

Ponude sa cenom za period koji želite, aranžman krojen po vašim zahtevima i potrebama sa programom animacije i rekreacije, lepo dizajniran i pregledan uvek možete zatražiti od naše Marketing službe.

Ponude u ovoj formi su praktične jer mogu poslužiti kao elektronska brošura koja ilustruje i opisuje sve potrebno i korisne su za prezentaciju roditeljima.

A&L tours agencija

Obzirom da imamo naše smeštajne kapacitete i da nam je opredeljenje dečiji turizam, sledeći logičan korak je bio osnivanje turističke agencije.

Zašto ?

Puno je razloga, ali navešćemo najbitnije :

  1. Da bismo našim vrtićima, školama ponudili kompletnu uslugu i stali iza njih kao Licencirani Organizaot putovanja što saradnicima daje potpunu sigurnost
  2. iz želje da objekte oje radimo predstavimo sami na tržištu u pravom svetlu i ponudimo povoljnije uslove kao vlasnici kapaciteta gde grupe dolaze
  3. Kako bismo mogli da radimo Edikativne i tematske kampove prilagođe uzrastima dece koja putuju kao i celodnevne izlete

 

A&L tours živi i radi već punih pet godina, imamo sjajnu saradnju sa školama i predškolskim ustanovama a takođe se bavimo i organizacijom tematskih proslava za najmlađi uzrast a naš program Novogodišnja avantura je poznat kao jedan od najboljih programa vezanih za Novu Godinu. 

Ukoliko želite pouzdanog saradnika za organizaciju izleta, kampova, letovanja i zimovanja ili proslava, tu smo za Vas !