O
Odmaralištu

Ne postoji učitelj ili vaspitač koji je u svojoj karijeri vodio nastavu u prirodi a da nije čuo za Odamaralište Sunčani Breg.

Po dobrom, razume se. 

Ovaj objekat ima dugu tradiciju i poznat je po udobnom smeštaju, dobroj hrani i higijeni i ljubaznom osoblju. 

Nalazi se na bregu obasjanom suncem, pa otuda i naziv objekta a zbog blizine jezera i centra Zlatibora jedno je od omiljenih smeštaja za boravak dece na ovoj planini.

Ispunjava sve uslove za edukativni sadržaj, sportske aktivnosti i prostor za večernje programe animacije dece.

Obzirom da ima dugogodišnju tradiciju u dečijem i omladinskom turizmu, i veliki broj škola i predškolskih ustanova su redovni gosti ovog divnog objekta.

Zlatibor

Zlatibor je planina koja je posećena 365 dana godišnje i jednako lepa u svakom godišnjem dobu.

Zlatibor grupe vole, spoj je prirode , prelepih livada i šuma za šetnju ali i mnogo zanimljivih sadržaja za decu. Dino Park je među omiljenima, Ranč Zove, prelepi centar Zlatibora a sve je u blizini našeg objekta.

Sa prosečnom nadmorskom visinom od 1000m, gde se ukrštaju listopadne i četinarske vrste, specifičnom klimom zbog sudaranja morskih i planinskih vazdušnih struja, posebno je pogodna za boravak u prirodi.

Zabeleženo je da su prvi turisti posetili Zlatibor davne 1750.godine.

Danas je Zlatibor jedan od najvećih i najposećenijih turističkih centara Srbije, koji pored prirodnih lepota ima bogate, raznovrsne sadržaje. U neposrednom okruženju , pogodno za izlete, nalaze se lokaliteti  kulturno-edukativnog sadržaja: ,Staro selo u Sirogojnu, Stopića pećina u Rožanstvu, vodopad Gostilje, Mokra Gora, Mećavnik…

Smeštaj i ishrana

Odmaralište ima 120 kreveta. I novina je jer više nisu spratni kreveti, došlo je vreme novih generacija dece koje uživaju drugačiji konfor.

Struktura soba je od dvokrevetne/trokrevetne/ šestokrevetne, raspoređene na četiri etaže. Sobe su svetle, svaka sa kupatilom. Sve sobe su opremljene televizorima. Na svakoj etaži se nalazi soba za pratioce, apartmanskog tipa sa televizorom, frižiderom, fenom, peglom.

Etaže su povezane prostranim, osvetljenim hodnicima. U hodnicima su postavljene klupice, ispod kojih je deo za ostavljanje obuće, a iznad čiviluci za jakne.

Stepenište između etaža je sa blagim nagibom, prostrano, sa bezbednosnim antikliznim trkama, tako da i naši najmlađi gosti mogu da ga koriste bez napora.

Uslovi su prilagođeni boravku najmlađih gostiju.

Sportski tereni

U sastavu odmarališta Sunčani breg nalazi se pet sportskih terena za košarku, odbojku, fudbal, rukomet i ostale sportsko-rekreativne aktivnosti.

Jedan teren je zatvorenog tipa, sa ugrađenom posebnom  podlogom za bezbedno odvijanje sportskih aktivnosti, tako da se može koristiti  u slučaju loših vremenskih uslova. Tereni su ograđeni, obezbeđeni  i osvetljeni.

Tokom boravka, na terenima se organizuju turniri i razna takmičenja u štafetnim igrama.

  •  

Ponuda za boravak

Ponude sa cenom za period koji želite, aranžman krojen po vašim zahtevima i potrebama sa programom animacije i rekreacije, lepo dizajniran i pregledan uvek možete zatražiti od naše Marketing službe.

Ponude u ovoj formi su praktične jer mogu poslužiti kao elektronska brošura koja ilustruje i opisuje sve potrebno i korisne su za prezentaciju roditeljima.

A&L tours agencija

Obzirom da imamo naše smeštajne kapacitete i da nam je opredeljenje dečiji turizam, sledeći logičan korak je bio osnivanje turističke agencije.

Zašto ?

Puno je razloga, ali navešćemo najbitnije :

  1. Da bismo našim vrtićima, školama ponudili kompletnu uslugu i stali iza njih kao Licencirani Organizaot putovanja što saradnicima daje potpunu sigurnost
  2. iz želje da objekte oje radimo predstavimo sami na tržištu u pravom svetlu i ponudimo povoljnije uslove kao vlasnici kapaciteta gde grupe dolaze
  3. Kako bismo mogli da radimo Edikativne i tematske kampove prilagođe uzrastima dece koja putuju kao i celodnevne izlete

 

A&L tours živi i radi već punih pet godina, imamo sjajnu saradnju sa školama i predškolskim ustanovama a takođe se bavimo i organizacijom tematskih proslava za najmlađi uzrast a naš program Novogodišnja avantura je poznat kao jedan od najboljih programa vezanih za Novu Godinu. 

Ukoliko želite pouzdanog saradnika za organizaciju izleta, kampova, letovanja i zimovanja ili proslava, tu smo za Vas !

Pošaljite Upit za ponudu