Orašac

Kompleks Vile Aleksandar

O kompleksu

Vila Aleksandar se nalazi u Orašcu , istorijskom mestu, na 60 km od Beograda i u srcu Šumadije, na 3h vožnje i od severa i juga zemlje.

Smeštena u bezbednom okruženju , na 4ha ograđenog imanja, daleko od saobraćajnica.

U sklopu imanja nalaze se :

  • Sportski tereni
  • Otvoreni bazeni
  • Adrenalin park
  • Smeštajni objekat kategorije *** sa udobnim sobama
  • Učionice i prostor za zabavu sa audio video opremom
  • Etno vajat 
 
Grupe dece koje borave u našem objektu su bezbedne jer je boravak zatvorenog tipa i nema individualnih gostiju.  U našoj okolini je mnogo istorijskih sadržaja poput : Marićevića jaruge, mesta I srpskog ustanka, Pećine Risovače, Zadužbinskog kompleksa na Oplencu.

Vila Aleksandar ***

Objekat je kapaciteta 63 kreveta u 1/2, 1/3 i 1/4 sobama sa kupatilima. Sve sobe su komforne, klimatizovane i opremljene televizorima.

Restoran je dovoljnog kapacieta a hrana u našem objektu je domaća. Jelovnik koji radimo možete preuzeti PLAN ISHRANE

Objekat ima video nadzor, 24h recepciju i ograđeno imanje. Imamo hidrofore za slučaj nestanka vode kao i agregate za električnu energiju čime smo osigurali neometano funkcionisanje i potpunu bezbednost za naše goste.

U objektu imamo prostor predviđen za učionice, kao i salu za dnevne i večernje aktivnosti sa kompletnom audio i video opremom.

Sportski tereni

Posedujemo sportske terene na mali fudbal, rukomet, teniski teren, dva košarkaška terena i tri odbojkaška terena. Svi tereni su montažni a podloga je tartan. Sportski tereni su ograđeni i imaju reflektore za večernje treninge. Na raspolaganju su isključivo grupama koje borave u objektu.

  •  

Bazeni

Dva otvorena bazena sa prelepim panoramskim pogledom su ono po čemu nas prepoznaju kao objekat koji ima kompletan sadržaj. Manji bazen je dubine 30cm, tzv bebi bazen i prilagođen je predškolskim grupama dok je veliki bazen rekreativne dubine 160cm. Imamo kompletan mobilijar, ležaljke i suncobrane a za bezbednost dece na bazenima su pored vaspitača i nastavnika zaduženi i rekreatori.

Adrenalin park

Adrenalin park ” Loreanina avantura ” nalazi se u sklopu imanja i sastoji se od 10 zanimljivih prepreka bezbedne visine od 1m. 


Mediji o nama

U najavi

U toku je gradnja novog krila hotela sa dodatnih 110 kreveta, restoranom dovoljnog kapaciteta, conference salom kao i wellness zonom sa zatvorenim bazenom. 

Pošaljite Upit za ponudu