PRIPREME DECE SPORTISTA

u našim objektima sa sportskom infrastrukturom
 
Preschool boy practicing karate outdoors

Borilački klubovi

Svi naši objekti ispunjavaju potrebne uslove za boravak borilačkih klubova. Opremljeni su salama pogodnim za održavanje treninga i imaju terene i na otvorenom.

Najčešće klubovi sa kojima sarađujemo borave u Vili Aleksandar u Orašcu, u hotelu Oplenac u Topoli, kao i na Kopaoniku i Ivanjici.

KOŠARKAŠKI klubovi

Objekti iz naše ponude koji  ispunjavaju potrebne uslove za boravak košarkaških klubova su Vila Aleksandar u Orašcu, sa dva košarkaška terena sa tartan podlogom i reflektorima za veče, kao i Hotel Park u Ivanjici. 

Oba hotela imaju i bazene.

A boy in a sports uniform throws a ball into a basketball basket. A child plays basketball. Sports
group of young friends playing Beach volleyball

Odbojkaški klubovi

Jedini objekat iz naše ponude koji  ispunjava potrebne uslove za boravak odbojkaških klubova je Vila Aleksandar u Orašcu, sa tri terena sa tartan podlogom i reflektorima za veče.

Objekat ima i otvorene bazene.

Plesni klubovi

Svi naši objekti ispunjavaju potrebne uslove za boravak plesnih klubova. Opremljeni su salama pogodnim za održavanje treninga i imaju terene i na otvorenom.

Najčešće klubovi sa kojima sarađujemo borave u Vili Aleksandar u Orašcu, u hotelu Oplenac u Topoli, kao i na Kopaoniku i Ivanjici.

Little kids dance in dance class. The concept of sport, education, childhood, hobbies and dance.

NAŠI HOTELI SA SPORTSKOM INFRASTRUKTUROM

Kompleks Vila Aleksandar

Kompleks Aleksandar
ORAŠAC

u srcu Šumadije, u istorijskom Orašcu nalazi se turistički kompleks Vile Aleksandar koji se nalazi na 1500 metara od mesta I srpskog ustanka

hotel park ivanjica

Hotel Park
IVANJICA

Kako je Nušić pisao ” Viđeni ste za Ivanjicu” jer nekada je Ivanjica bila kraj sveta a danas je vazdušna banja, sa prelepom prirodom i ide se sa zadovoljstvom.


hotel oplenac

Hotel Oplenac
TOPOLA

…srce Šumadije, u istorijska Topola, Oplenac varošica koja odiše istorijom i koja je najposećenija destinacija osnovnih škola.


srebrna lisica kopaonik

Srebrna Lisica
KOPAONIK

..nacionalni park Kopaonik, Sunčani vrhovi, u hotel Srebrna Lisica koji je deceniju domaćin grupama dece.