Zlatibor

Odmaralište Sunčani Breg

O odmaralištu

Ne postoji učitelj ili vaspitač koji je u svojoj karijeri vodio nastavu u prirodi a da nije čuo za Odamaralište Sunčani Breg.

Po dobrom, razume se. 

Ovaj objekat ima dugu tradiciju i poznat je po udobnom smeštaju, dobroj hrani i higijeni i ljubaznom osoblju. 

Nalazi se na bregu obasjanom suncem, pa otuda i naziv objekta a zbog blizine jezera i centra Zlatibora jedno je od omiljenih smeštaja za boravak dece na ovoj planini.

Ispunjava sve uslove za edukativni sadržaj, sportske aktivnosti i prostor za večernje programe animacije dece.

Obzirom da ima dugogodišnju tradiciju u dečijem i omladinskom turizmu, i veliki broj škola i predškolskih ustanova su redovni gosti ovog divnog objekta.

Zlatibor

Zlatibor je planina koja je posećena 365 dana godišnje i jednako lepa u svakom godišnjem dobu.

Do polovine 19.veka ovo područje nosilo je naziv Rujno, a kasnije je ovaj naziv potpuno potisnut  i koristi se ime Zlatibor, koji danas nosi.

 Sa prosečnom nadmorskom visinom od 1000m, gde se ukrštaju listopadne i četinarske vrste, specifičnom klimom zbog sudaranja morskih i planinskih vazdušnih struja, posebno je pogodna za boravak u prirodi.

Zabeleženo je da su prvi turisti posetili Zlatibor davne 1750.godine.

Danas je Zlatibor jedan od najvećih i najposećenijih turističkih centara Srbije, koji pored prirodnih lepota ima bogate, raznovrsne sadržaje. U neposrednom okruženju  nalaze se lokaliteti  kulturno-edukativnog sadržaja: ,Staro selo u Sirogojnu, Stopića pećina u Rožanstvu, vodopad Gostilje, Mokra Gora, Mećavnik…

Smeštaj i ishrana

Hotel Srebrna lisica poseduje 34 komforne family sobe ( 6-8 dece u apartmanima sa vaspitačima)  i 8 dvokrevetnih soba.
Svaka family soba sadrži dve odvojene prostorije, u jednoj prostoriji udoban francuski ležaj, u drugoj trosed i singl, zatim kupatilo, garderobni ormar, dva televizora sa plazma ekranom i telefon.

Svaka dvokrevetna soba sadrži kupatilo, garderobni ormar, udoban francuski ležaj (ili dva singla), televizor sa plazma ekranom i telefon.

Sobe su konforme, udobne, tople i čiste.  Objekat ima izuzetne uslove za boravak dece pošto se family apartmani mogu koristiti za 6-8 dece a duplexi su, sastoje se iz dve sobe pa su posebno pogodni za boravak dece predškolskog uzrasta koja treba da su smeštena zajedno sa svojim vaspitačima.

Hrana u hotelu Srebrna Lisca je kvalitetna, domaća i ukusna. Jelovnik je prilagođen grupama dece i pokazao se kao sjajan u praksi. 

Program i plan aktivnosti

Realizaciju plana rekreacije i animacije dece radimo u saradnji sa Udruženjem za rekreaciju “Šunjalice” Valjevo.

(5) Sunjalice Valjevo | Facebook

Kompletan plan i program možete videti na linku ispod :

Sunčani Breg

Zlatibor

Sportski tereni

Posedujemo sportske terene na mali fudbal, rukomet, teniski teren, dva košarkaška terena i tri odbojkaška terena. Svi tereni su montažni a podloga je tartan. Sportski tereni su ograđeni i imaju reflektore za večernje treninge. Na raspolaganju su isključivo grupama koje borave u objektu.

  •  

Lepote Zlatibora

Upit za ponudu