Kopaonik

Hotel Srebrna lisica ***

O hotelu

 

Smešten u divnom prirodnom okruženju između ski staza Sunčana Dolina i Jezero, u samom srcu ski centra Kopaonik.

Na nadmorskoj visini od 1770 metara, sklonjen od saobraćajnica sa proverenom dobrom uslugom, hranom i higijenom ispunjava sve potrebne uslove za boravak dece na nastavi u prirodi. 

Objekat ima dugogodišnju tradiciju u dečijem i omladinskom turizmu, i veliki broj škola i predškolskih ustanova su redovni gosti ovog divnog objekta.

Kopaonik

Kopaonik nepravedno vezuju samo za zimu, skijanje i sneg. Nacionalni park je božanstven i u proleće kkad okopni, preko leta i u jesan.

Svi koji obiđu Markov Kamen, slapove Jelovarnika, kažu najvećeg vodopada u Srbiji, Kozje stene sa Mijatovića jazom, zatim vrh Jadovnika, tajanstvene „piramide“ iz ko zna kog razloga nazvanog „Kukavica“ ponesu divna iskustva sa naše prelepe planine.

Semeteško jezero sa plovećim ostrvom i bajkama o njegovim zagonetnim „stanovnicima“, nekadašnje svetilište, kasniju bogomolju Metođe, ostatke crkvice na Crkvinama podno Pančićevog vrha takođe je malo poznat sadržaj.

Deca koja borave na Kopaoniku u sklopu nastave u prirodi često su u prilici da osete drugačiju prirodu pa i smenu više godišnjih doba u par dana, da udišu čist planinski vazduh i uživaju u snegu ili cvetnim livadama zavisno od perioda kada borave.

 

Smeštaj i ishrana

Hotel Srebrna lisica poseduje 34 komforne family sobe ( 6-8 dece u apartmanima sa vaspitačima)  i 8 dvokrevetnih soba.
Svaka family soba sadrži dve odvojene prostorije, u jednoj prostoriji udoban francuski ležaj, u drugoj trosed i singl, zatim kupatilo, garderobni ormar, dva televizora sa plazma ekranom i telefon.

Svaka dvokrevetna soba sadrži kupatilo, garderobni ormar, udoban francuski ležaj (ili dva singla), televizor sa plazma ekranom i telefon.

Sobe su konforme, udobne, tople i čiste.  Objekat ima izuzetne uslove za boravak dece pošto se family apartmani mogu koristiti za 6-8 dece a duplexi su, sastoje se iz dve sobe pa su posebno pogodni za boravak dece predškolskog uzrasta koja treba da su smeštena zajedno sa svojim vaspitačima.

Hrana u hotelu Srebrna Lisca je kvalitetna, domaća i ukusna. Jelovnik je prilagođen grupama dece i pokazao se kao sjajan u praksi. 

Utisci sa prethodnih zimovanja

NAŠI VRTIĆI

U odličnoj organizaciji A&L tours-a proveli smo prelepe snežne dane u srcu Kopaonika u hotelu Srebrna Lisica .
Hrana ukusna, sveža, objekat čist, prelep, topao, a rekreatori udruženja Šunjalice napravili su nam pravu snežnu čaroliju.

Tople preporuke od nas !!!
Marija Kiković
Direktor i osnivac pu EXTREME KIDS

 

 

 

 

Zahvaljujemo na divnoj i dugogodišnjoj saradnji PU Extreme kids Beograd – website:

Extreme Kids | Privatna predškolska ustanova | Vrtić Dorćol | Vrtić Bežanijska Kosa

Program i plan aktivnosti

Realizaciju plana rekreacije i animacije dece radimo u saradnji sa Udruženjem za rekreaciju “Šunjalice” Valjevo.

(5) Sunjalice Valjevo | Facebook

Kompletan plan i program možete videti na linku ispod :

Srebrna Lisica ***

Kopaonik

Pošaljite Upit za ponudu