O2 kampovi
OrašacZašto O2 kamp?

 

O2 ( kiseonik) je dobio ime po tome što je prioritet boravak dece na svežem vazduhu i u prirodi. Primarni cilj kampa jeste da se što više aktivnosti održi u prirodi, a svi sadržaji koje kamp nudi idu u prilog tome : Podizanje šatora, paljenje logorske vatre, streličarstvo, igre spretnosti, vožnja kvadovima….

O2 kampovi koncipirani su na način da podstiču fizičku aktivnost dece kroz igru, boravak u prirodi, animacije . Takođe se kroz radionice posvećuje pažnja radu u prirodi, na otvoreom  dece, radi se u kolektivu, ekipno.

Naši sadržaji uključuju razne korisne atrakcije za decu : podizanje šatora, paljenje logorske vatre, ekipne sportske igre, učenje muzičkih koreografija, igre spretnosti…

Gde se održava kamp?

 

Vila Aleksandar se nalazi u Orašcu , istorijskom mestu, na 60 km od Beograda i u srcu Šumadije, na 3h vožnje i od severa i juga zemlje.

Smeštena u bezbednom okruženju , na 4ha ograđenog imanja, daleko od saobraćajnica.

U sklopu imanja nalaze se :

  • Sportski tereni
  • Otvoreni bazeni 
  • Adrenalin park
  • Smeštajni objekat kategorije *** sa udobnim sobama
  • Učionice i prostor za zabavu sa audio video opremom
  • Etno vajat 
 
Grupe dece koje borave u našem objektu su bezbedne jer je boravak zatvorenog tipa i nema individualnih gostiju.  U našoj okolini je mnogo istorijskih sadržaja poput : Marićevića jaruge, mesta I srpskog ustanka, Pećine Risovače, Zadužbinskog kompleksa na Oplencu.

Aktivnosti na kampu

07:30 ustajanje, spremanje kreveta, higijena
08.00 jutarnja gimnastika
08.30 Doručak
09.00 O2 aktivnosti

11:30 Predah 
13.00 Ručak
13.30 Popodnevni odmor 
15.00 popodnevne O2 aktivnosti
16.00 Užina
16.30 O2 aktivnosti
18.00 Predah grupe i spremanje za večernji program
19.00h večera
20:00 ”zatvaranje dana” i večernje aktivnosti – Zabavni programi za decu

 

O2 aktivnosti uključuju :

– Paljenje logorske vatre

– Podizanje šatora

– Streličarstvo ( lukovi i strele sa gađanjem meta )

– Air soft ( gađanje meta vazdušnim puškama)

– Trambolina spretnosti

– Vožnja kvadovima

– Vožnja hoverboardom

– Orjentiring u prirodi

– Igre bez granica ( sportski program)

– Tradicionalne narodne igre 

– Ples, učenje koreografija

– Karaoke party 

-Pokaži talenat

– Štafetne igre

– Dodela diploma

Ukratko : 

Jutro uvek počinjemo raspremanjem kreveta, i jutarnjom gimnastikom. Prepodne na O2 kampu je isključivo za sport i rekreaciju. Poligoni spretnosti služe tome da mnoge sportske discipline umiksujemo u vreme i broj dece kako bi svi bili uključeni istovremeno.

Kako je sa punim stomacima sport neizvodljiv, posle ručka uvek imamo sanjivu pauzu za mali odmor, a onda se razbuđujemo uz atrakcije na vazduhu. Kasno popodne je pravo vreme za edukativne radionice.

Veče je za zabavu i druženje. Kroz večernje programe klinci pokazuju talente, takmiče se, zabavljaju i druže. Učimo ples i koreografije kroz zabavu a otkrivamo i prave pevačke talente.

Sportski tereni

Posedujemo sportske terene na mali fudbal, rukomet, teniski teren, dva košarkaška terena i tri odbojkaška terena. Svi tereni su montažni a podloga je tartan. Sportski tereni su ograđeni i imaju reflektore za večernje treninge. Na raspolaganju su isključivo grupama koje borave u objektu.

  •  

Smeštaj u vili

Sobe u Vili su po strukturi 1/2, 1/3 i 1/4 kreveta. Sve sobe su klimatizovane, sa televizorima a  kupatilima su tuš kabine. O higijeni u objektu brinemo sa posebnom pažnjom a naši svi gosti, uključujući u najmlađe, to prepoznaju.
 
Za večernje programe ili dnevna druženja grupama je na raspolaganju sala audio i video opremom. U tom prostoru  organizujemo i edukativne programe i radionice po kojima nas prepoznaju.

Sa nama radi ekipa vrhunskih rekreatora a programi su koncipirani tako da deca imaju ispunjeno vreme uz kvalitetne sadržaje koji su i obrazovni i zabavni.
 

Lekar je u objektu prisutan 24h a obezbedili smo i mini ordinaciju opremljenu osnovnim lekovima i priborom za prvu pomoć.

Adrenalin park

Adrenalin park ” Loreanina avantura ” nalazi se u sklopu imanja i sastoji se od 10 zanimljivih prepreka bezbedne visine od 1m. 

Play Video

A&L tours agencija

Obzirom da imamo naše smeštajne kapacitete i da nam je opredeljenje dečiji turizam, sledeći logičan korak je bio osnivanje turističke agencije.

Zašto ?

Puno je razloga, ali navešćemo najbitnije :

  1. Da bismo našim vrtićima, školama ponudili kompletnu uslugu i stali iza njih kao Licencirani Organizaot putovanja što saradnicima daje potpunu sigurnost
  2. iz želje da objekte oje radimo predstavimo sami na tržištu u pravom svetlu i ponudimo povoljnije uslove kao vlasnici kapaciteta gde grupe dolaze
  3. Kako bismo mogli da radimo Edikativne i tematske kampove prilagođe uzrastima dece koja putuju kao i celodnevne izlete

 

A&L tours živi i radi već punih pet godina, imamo sjajnu saradnju sa školama i predškolskim ustanovama a takođe se bavimo i organizacijom tematskih proslava za najmlađi uzrast a naš program Novogodišnja avantura je poznat kao jedan od najboljih programa vezanih za Novu Godinu. 

Ukoliko želite pouzdanog saradnika za organizaciju izleta, kampova, letovanja i zimovanja ili proslava, tu smo za Vas !

Pošaljite upit za ponudu