Specijalni programi

TEMATSKI KAMPOVI

Zašto tematski kampovi?

Tematski kampovi nastali su kao osluškivanje potreba organizovanih grupa dece. Mi volimo da kažemo da je to “Level 2 “ u poslovanju gde agencije više ne treba da ostaju na standardnoj usluzi smeštaja, prevoza i organizacije putovanja, već da ponude kvalitetan sadržaj za ispunjen i sadržajan boravak dece.

Napravili smo korak dalje uključivši u programe kvalitetne saradnike, edukativne ustanove i centre, sportska udruženja i koncipirali tematske kampove koji odgovaraju upravo na naš “Level 2” kvalitetom svog rada.

O Montesori društvu Srbije ne treba mnogo pričati. Njihov rad i kvalitet rada kao i metode su već poznati i sve više predškolskih ustanova prelazi na ovaj metod rada sa decom.  Naš kamp nudi praktične radionice sa Montesori načinom rada i učenja a vaspitači koji vode decu kroz boravak na ovom kampu stiču i znanja za dalji rad i dobijaju Sertifikate koji potvrđuju da su prošli seminarsku obuku.

Kids Learning Sistem je edukativni centar koji je prisutan u mnogo predškoslkih ustanova i koji poznat po svojim jedinstvenim metodama učenja jezika kao i muzičkim radionicama. U saradnji sa njima napravili smo sjajan kamp jezika prilagođen svakom koraku deteta i na svakom mestu koje posećuju u sklopu boravka. Kamp je edukativan i zabavan.

O2 Udruženje je ekipa sportista koji su osnovani s ciljem da rade sportske kampove u prirodi i osmislili smo zajedno program koji uključuje oko dvadeset radionica sa zanimljivim rekvizitima ( podizanje šatora, orjentiring, streličarstvo, igre spretnosti, tradicionalne igre, zip line, lopte, logorske vatre.. ). Ovaj kamp ima akcenat na sportu ali je jako zabavan i omiljen među mališanima.

Svi kampovi iz našeg “Level 2” programa realizuju se u sva četiri godišnja doba u objektima koji su u našoj stalnoj ponudi.

Preuzmite elektronske brošure u pdf formatu i upoznajte se sa programima detaljno:

Kamp English brosura

Kamp Montesori brosura

Kamp O2 brosura

SPECIJALNI PROGRAM
Montessori kampovi

U saradnji sa Montesori društvom Srbije nastao je ovaj sjajan kamp na kom deca kroz radionice uče po Montesori metodama a vaspitači stiču znanja i Serfitifat.

O2 KAMPOVI
Oxigen sportski kampovi

Sa sportskim udruženjemO2 nastao je Oxigen kamp koji kroz atrakcije i rekvizite stavlja akcenat na sportu i rekreaciji dece na zabavan način i kroz igru.

SPECIJALNI PROGRAM
English kids camp

Kids Learning sistem, edukativni centar , potpisuje sjajan kamp praktičnog učenja engleskog jezika na putovanjima. Prilagođen je učenju kroz igru, komunikacija je na engleskom jeziku a sve radionice su zabavne i prilagođene boravku dece u prirodi.

POVRATAK PRIRODI
Nostalgični program

Nastao zbog nostalgije roditelja koji pamte po lepom svoje nastave u prirodi, ovaj kamp podrazumeva duge šetnje uz pesmu, veče talenata, smehoteku , buđenje uz gimnastičke vežbe, i potpuno odsutvo tehnike a oslanjanje na kreativnost i prirodne materijale.
USKORO

TEMATSKI KAMPOVI

A&L torus

A&L tours agencija

Obzirom da imamo naše smeštajne kapacitete i da nam je opredeljenje dečiji turizam, sledeći logičan korak je bio osnivanje turističke agencije.

Zašto ?

Puno je razloga, ali navešćemo najbitnije :

  1. Da bismo našim vrtićima, školama ponudili kompletnu uslugu i stali iza njih kao Licencirani Organizaot putovanja što saradnicima daje potpunu sigurnost
  2. iz želje da objekte oje radimo predstavimo sami na tržištu u pravom svetlu i ponudimo povoljnije uslove kao vlasnici kapaciteta gde grupe dolaze
  3. Kako bismo mogli da radimo Edikativne i tematske kampove prilagođe uzrastima dece koja putuju kao i celodnevne izlete

 

A&L tours živi i radi već punih pet godina, imamo sjajnu saradnju sa školama i predškolskim ustanovama a takođe se bavimo i organizacijom tematskih proslava za najmlađi uzrast a naš program Novogodišnja avantura je poznat kao jedan od najboljih programa vezanih za Novu Godinu. 

Ukoliko želite pouzdanog saradnika za organizaciju izleta, kampova, letovanja i zimovanja ili proslava, tu smo za Vas !