Kopaonik

Hotel Klub A***

O hotelu

Hotel Club A nalazi se u samom srcu živopisnog skijališta na Kopaoniku. Naša uspešna priča o ugostiteljstvu piše se proteklih 30 godina.

Na nadmorskoj visini od 1750m , Club A se nalazi u samom srcu Kopaonika, centru Sunčanih vrhova okružen šumom .

Club A ima 91 udobne sobe različitih veličina i dva apartmana. Za smeštaj grupa dece predškolaca sobe se razmeštaju da budu od 4-6 kreveta.

 

Od sadržaja u hotelu grupama su na raspolaganju zatvoreni bazen ( u sklopu programa animacije i rekreacije dece), igraonica i prostor za učionicu u zatvorenom.

Kopaonik

Kopaonik nepravedno vezuju samo za zimu, skijanje i sneg. Nacionalni park je božanstven i u proleće kkad okopni, preko leta i u jesan.

Svi koji obiđu Markov Kamen, slapove Jelovarnika, kažu najvećeg vodopada u Srbiji, Kozje stene sa Mijatovića jazom, zatim vrh Jadovnika, tajanstvene „piramide“ iz ko zna kog razloga nazvanog „Kukavica“ ponesu divna iskustva sa naše prelepe planine.

Semeteško jezero sa plovećim ostrvom i bajkama o njegovim zagonetnim „stanovnicima“, nekadašnje svetilište, kasniju bogomolju Metođe, ostatke crkvice na Crkvinama podno Pančićevog vrha takođe je malo poznat sadržaj.

Deca koja borave na Kopaoniku u sklopu nastave u prirodi često su u prilici da osete drugačiju prirodu pa i smenu više godišnjih doba u par dana, da udišu čist planinski vazduh i uživaju u snegu ili cvetnim livadama zavisno od perioda kada borave.

 

Galerija

Pošaljite Upit za ponudu