Kopaonik

Hotel Klub A ***

O hotelu

Hotel Club A *** je izuzetno udoban objekat poznat po odličnoj usluzi i dobroj hrani. Smešten je u samom srcu ski centra Kopaonik.

Na nadmorskoj visini od 1770 metara, sklonjen od saobraćajnica sa proverenom dobrom uslugom, hranom i higijenom ispunjava sve potrebne uslove za boravak dece na nastavi u prirodi. 

 

Kopaonik

Kopaonik nepravedno vezuju samo za zimu, skijanje i sneg. Nacionalni park je božanstven i u proleće kkad okopni, preko leta i u jesan.

Svi koji obiđu Markov Kamen, slapove Jelovarnika, kažu najvećeg vodopada u Srbiji, Kozje stene sa Mijatovića jazom, zatim vrh Jadovnika, tajanstvene „piramide“ iz ko zna kog razloga nazvanog „Kukavica“ ponesu divna iskustva sa naše prelepe planine.

Semeteško jezero sa plovećim ostrvom i bajkama o njegovim zagonetnim „stanovnicima“, nekadašnje svetilište, kasniju bogomolju Metođe, ostatke crkvice na Crkvinama podno Pančićevog vrha takođe je malo poznat sadržaj.

Deca koja borave na Kopaoniku u sklopu nastave u prirodi često su u prilici da osete drugačiju prirodu pa i smenu više godišnjih doba u par dana, da udišu čist planinski vazduh i uživaju u snegu ili cvetnim livadama zavisno od perioda kada borave.

 

Letnji kamp Jul 2022.

Smeštaj i ishrana

Utisci sa prethodnih boravaka

U odličnoj organizaciji A&L tours-a realizovali smo pripreme našeg karate kluba "SKIPER " Beograd
Hrana ukusna, sveža, objekat čist, sala za treninge adekvatna, sobe komforne i udobne a bazen odlična dopuna pripremama.

Tople preporuke od nas !!
Bojana
Karate klub "SKIPER " beograd

Upit za ponudu