U DRUŠTVU SA PRIRODOM KAMP

JEDINSTVENA PONUDA NA TRŽIŠTU – Team building za decu zaposlenih

Team building je ključni element uspešnog poslovanja. Ulaganje u timski duh i saradnju među zaposlenima može imati značajan uticaj na produktivnost i uspeh jedne kompanije. Ali šta ako vam kažemo da postoji jedinstvena ponuda na tržištu koja uključuje i decu zaposlenih? Da, dobro ste pročitali! Društvo sa prirodom je kamp koncipiran upravo za decu zaposlenih u kompanijama.

Ovaj inovativni program putovanja namenjen je deci uzrasta od 7 do 14 godina, koja putuju sa svojim drugarima iz škole, ali i sa decom kolega njihovih roditelja iz iste kompanije. Zamislite koliko bi ovo iskustvo moglo biti korisno za decu, ali i za njihove roditelje. Pored timskog bavljenja deci, ovaj kamp pruža mogućnost da se deca međusobno druže i upoznaju, stvarajući tako nove prijateljstva.

Naša ponuda je jedinstvena na tržištu iz jednog veoma bitnog razloga – osiguravamo profesionalnu brigu o deci tokom celog kampa. Naši vaspitači poseduju dugogodišnje iskustvo u radu sa decom i garantuju sigurnost i dobrobit svakog deteta. Program rekreacije i animacije realizuju iskusni stručnjaci u ovom poslu, što nam omogućava da pružimo vrhunsko iskustvo deci i da ih kroz igru i zabavu podstaknemo na timski rad.

Ovaj jedinstveni program ne samo da pruža deci avanturistički doživljaj i mogućnost da se upuste u nove izazove, već takođe daje i mogućnost zaposlenima da poboljšaju svoje međusobne odnose. Kroz ovo iskustvo, deca će naučiti važne veštine timskog rada, kao što su saradnja, komunikacija i rešavanje problema. Ovo će im biti od neprocenjive važnosti u njihovom daljem životu.

Roditeljima pružamo priliku da se opuste i odmore dok su njihova deca sigurna i pod stručnim nadzorom. Zaposleni će biti zahvalni na prilici da kombinuju porodicu i posao, stvarajući tako balans između privatnog i poslovnog života.

Kompnije koje su svesne važnosti team building-a i investiraju u druženje svojih zaposlenih, sada imaju priliku da to iskustvo prošire i na decu. Na taj način, ne samo da pokazuju brigu prema svojim zaposlenima, već i prema njihovoj deci. Ova ponuda je takođe i odlična prilika za kompanije da se promovišu kao poslodavci koji vode računa o celokupnom blagostanju svojih zaposlenih i njihove porodice.

Zaključak je jednostavan – Team building za decu zaposlenih je inovativna ponuda na tržištu i jedinstvena prilika za kompanije da pokažu brigu o svojim zaposlenima i njihovoj porodici. Uz profesionalnu brigu o deci, rekreaciju i animaciju realizovanu od strane iskusnih profesionalaca, ovo putovanje će obezbediti nezaboravno iskustvo za svako dete. Ne samo da će deca stvoriti nova prijateljstva, već će naučiti i vredne veštine timskog rada koje će im biti od koristi u budućnosti. Zakoračite u svet Društva sa prirodom i omogućite svojoj deci da ostvare najbolje moguće iskustvo!

Ovaj kamp je prava oaza za decu koja žele da se povežu sa prirodom, da se istraže i otkriju nove stvari. Uz sve pogodnosti koje pruža, on je jedinstvena ponuda na tržištu koja do sada nije postojala. Stoga, dragi roditelji, ne propustite priliku da svojoj deci omogućite nezaboravno iskustvo putovanja punog avanture, učenja i zabave.

Ukoliko ste zainteresovani da saznate više o “U društvu sa prirodom” kampu i rezervišete mesto za svoje dete, kontaktirajte nas. Ne propustite priliku da svojoj deci omogućite iskustvo koje će ih obogatiti i ostaviti neizbrisive uspomene.

Kamp koji vraća decu prirodi i podstiče druženje i zajedništvo. Šunjalice i A&L tours napravili su tematski kamp na kom je prioritet boravak dece na svežem vazduhu i u prirodi. Primarni cilj kampa jeste da se što više aktivnosti održi u prirodi, a svi sadržaji koje kamp nudi idu u prilog tome : Podizanje šatora, streličarstvo, igre spretnosti, tradiicionalne igre..

Takođe se kroz radionice posvećuje pažnja radu u prirodi, na otvorenom  dece, radi se u kolektivu, ekipno.

Naši sadržaji uključuju razne korisne atrakcije za decu : podizanje šatora,  ekipne sportske igre, učenje muzičkih koreografija, igre spretnosti i mnogo toga još.

U DRUŠTVU SA PRIRODOM KAMP

Portrait of two small children in vegetable garden, sustainable lifestyle

UPOZNAVANJE DOMAĆINA

Mnogo dece češće upozna plaže drugih zemalja, gradove Evrope pre nego svoju zemlju. Želimo da decu upoznamo sa lepotama zemlje u kojoj su rođeni i žive, kako same zemlje, tako i sa ljudima koji žive u kraju u kom boravimo na kampu.

 
Upoznajemo naše domaćine na svakoj destinaciji na kojoj se kamp održava. Deca su omiljeni gosti svakog kraja i svuda smo uvek rado dočekani i primljeni. Na ovaj način upoznajemo ljude i njihov način života.
 
Svaki kraj Srbije, nosi svoju osobenost, i u prirodnim lepotama, u običajima i kulturi ljudi, pa čak je i govor specifičan i razlikuje se od kraja do kraja. U tome je lepota i bogatstvo naše zemlje, u zbiru svih različitosti.
 
Kroz ovaj kamp upoznajemo domaćine, način njihovog života, običaje, okolinu, prirodu. Deca za sve vreme boravka pišu ŠUNJALICE DNEVNIK, svakog dana kao redovnu aktivnost gde upisuju sve što su čuli i naučili o jednom kraju.
 

ŠUNJALICE SA BILJKAMA I ŽIVOTINJAMA

Deca retko kada imaju priliku da pomaze ovčicu, ili vide kravu, čak i mnoge zaštićene vrste životinja koje se nalaze u Srbiji, kao što su Potočki rak, Pupavac, Mrmoljak, i ovo je uvek jedna od omiljenih radionica u sklopu našeg kampa.
 
U sklopu radionice izrađujemo i herbarijum od biljaka koje sakupljamo u našim šetnjama i pišemo šta smo naučili, a često podelimo i fotografije životinja koje smo sreli ili sa kojima smo se družili.
 
Na ovaj način učimo o prirodi kraja u kojoj deca borave kroz lep i zanimljiv način.

ZNATE LI ŠTA JE BIVAK?

Mnogo je načina za igru na otvorenom, u prirodi. Generacije su odrastale igrajući se na vazduhu, i družeći se. Moderno doba nam je ponudilo tehnologiju koja ih je zatvorila u sobe i odvojila od svog društva. Video igrice su postale svakodnevnica naše dece, a mi smo za zadatak dobili da ih vratimo prirodi i drugarima.
 
Bivak je postao jedna od najomiljenijih prirodnih igrica naših kampera.

Kućica u šumi je najjednostavniji način privremenog smeštaja po otvorenim nebom u prirodi. Sastavni je deo svakog boravka u prirodi.

Sa nama deca uče da prave bivak, vrlo su posvećeni tome i za sve vreme boravka naš bivak se gradi i raste a ponosni neimari uživaju u ovoj radionici.

Ovakav način rada sa decom je jedinstven u ponudi i samim tim što deca danima u sklopu ove radionice grade i stvaraju u samoj prirodi omogućava da su i kreativni a i da borave na otvorenom.

 

SPORT I REKREACIJA

Poligoni spretnosti, jutarnja gimnastika uz muziku, takmičarske igre na terenima su nezaobilazna i svakodnevna aktivnost Šunjalica kampa.

Svi objekti koje radimo sa decom poseduju sportski teren gde se ove aktivnosti realizuju, pa i otvorene ili zatvorene bazene što nam omogućava da radimo i vodene igre i animacije. 

 

Children competing on school sports day

TRADICIONALNE MUZIČKE i sportske IGRE

Učimo se tradicionalnim igrama, deca za sve vreme boravka nauče da igraju tradicionalna srpska kola, najčešće i najpoznatije užičko kolo, da osete kulturu i duh narodnih srpskih igara. 
 
Takođe, igre poput nošenja kuvanog jajeta, skakanja u džaku, čuvene žmurke osmišljene su na takav način da tradicionalne igre koje su igrale generacije približimo deci i učinimo da ih zavole i igraju rado i po povratku sa kampa.

AVANTURA IGRE

Avantura parkovi su sastavni deo nekih objekata za smeštaj dece gde realizujemo kamp. Sastoje se od desetak prepreka koje deca prelaze i savladavaju a jedan od najomiljenih delova avantura parka je Zip line.

Ovi sadržaji omogućavaju razvijanje kordinacije pokreta kod dece a i potpuni avantura doživljaj i uzbuđenje.

The child is holding a disco ball in his hands. Celebration and shine
Portrait of singing little boy with microphone

ŠUNJALICE ŽURKANJE

Žurkamo svake večeri. 

Igramo i učimo plesne korake i koreografije, pevamo karaoke pesme, takmičimo se u nastupima pojedinačno i ekipno, sve u svemu družimo se i zabavljamo.
 
Programi su svake večeri dručačiji, od karaoke večeri, do Pokaži talenat večeri, Plesnih koreografija, Muzičkih stolica… 
U letnjem periodu i svaki put kada to vreme dozvoli Šunjalice su pod zvezdama i u večernjem programu.

Pilot program realizovan je ovog leta uspešno !

KAKO JE BILO OVOG LETA?

Delimo neke od fotografija i utisaka

Zahvaljujemo se na ukazanom poverenju svim roditeljima i kompaniji koja nam je pružila poverenje kao i svim malim kamperima na sjajnom druženju. Zahvaljujući Vama ovaj program će nastaviti da živi a mi za iduće leto biramo nove destinacije i uskoro će se kamp naći na dve nove lokacije. Najavljujemo Gučevo i Orašac U DRUŠTVU SA PRIRODOM.

Kako do ponude ?

Ako ćelite da Vaša kompanija bude deo Team building-a za decu U društvu sa prirodom potrebno je da napravite par koraka :

Šunjalice rekreacija
i animacija dece

Udruženje animatora i rekreatora Šunjalice iz Valjeva okuplja sjajnu ekipu mladih ljudi, profesora fizičke kulture ili sportista koji imaju iskustvo u radu sa decom uzrasta od 2 do 12 godina.

Rekreator i animator

Vladimir
Pantić

Rekreator i animator

Anđelka Pavlović

Rekreator i animator

Katarina Filipović

Rekreator i animator

Milorad Jeremić

Rekreator i animator

Matija
Ivanović

Rekreator i animator

Luka Stojaković

Vaša pitanja - naši odgovori

Korisne informacije za kamp

Potrebno je da deca ponesu svesku koja će biti njihov dnevnik sa boravka na kampu.

Bojice, makazice, lepak olovku i gumice takođe je potrebno poneti i pripremiti. 

Maske za maskenbal su takođe bitne. 

Jutro počinjemo jutarnjom gimnastikom i edukativnim šetnjama.
 
Popodne je za sportske i takmičarske igre , poligone spretnosti, zip line, streličarstvo, tradicionalne takmičarske igre
 
Veče je za žurkanje.
 Plesne koreografije, maskenbal, just dance takmičenje, pokaži šta znaš, dodela nagrada i naravno uvek diskoteka

 

Kamp realizujemo u svim našim objektima. Grupa koja želi Šunjalice kamp, dovoljno je da odabere neki od naših objekata, predoči nam u kom periodu bi voleli da borave na kampu i sve ostale je naša organizacija i briga.

Kompleks Vila Aleksandar

Kompleks Aleksandar
ORAŠAC

u srcu Šumadije, u istorijskom Orašcu nalazi se turistički kompleks Vile Aleksandar koji se nalazi na 1500 metara od mesta I srpskog ustanka

hotel park ivanjica

Hotel Park
IVANJICA

Kako je Nušić pisao ” Viđeni ste za Ivanjicu” jer nekada je Ivanjica bila kraj sveta a danas je vazdušna banja, sa prelepom prirodom i ide se sa zadovoljstvom.


Budimlija Vile

Budimlija Resort
GUČEVO

Budimlija, prelepi zaosek u podnožju planine Gučevo, poznat po prelepoj, netaknutoj prirodi.hotel oplenac

Hotel Oplenac
TOPOLA

…srce Šumadije, u istorijska Topola, Oplenac varošica koja odiše istorijom i koja je najposećenija destinacija osnovnih škola.


ZLATIBOR

Sunčani Breg
ZLATIBOR

Zlatibor, odmaralište Sunčani breg koje ima decenijama dugu tradiciji u dečijem turizmu i koji je svaki učitelj bar jednom u svojoj karijeri posetio.

srebrna lisica kopaonik

Srebrna Lisica
KOPAONIK

..nacionalni park Kopaonik, Sunčani vrhovi, u hotel Srebrna Lisica koji je deceniju domaćin grupama dece.