A&L Tours

PARTNER PROGRAM

Pozdrav kolege,

spremni smo za novu sezonu 2022/2023. i pozivamo Vas na saradnju.

Ponuda na našem website-u koja uključuje i Cenovnik i uslove za agencije partnere vidljiva je samo Vama.

U ponudi su objekti koji su ili u našem vlasništvu (Vila Aleksandar Orašac) ili objekti gde imamo ekskluzivno pravo prodaje ili zakupljen određeni period. S tim u vezi možete biti potpuno sigurni, kao i do sada, da ste zaštićeni na tržištu sa naše strane.

 1. Šta je A&L tours  PARTNER PROGRAM?
 2. Šta su prednosti ovakvog poslovanja?
 3. Kako funkcioniše?

Partner program je nov i specijalni tip poslovne saradnje sa agencijama. Pored kapaciteta u našim objektima prepoznali smo problem sa kojim se agencije sreću po pitanju angažmana rekreatora, lekara, kampova sa rekvizitima, vezivanja prevoza i odlučili da ponudimo gotove pakete.

Takođe smo u saradnji sa našom marketinškom agencijom spremili kompletnu promociju i digitalne kampanje za svakog našeg Partnera – agenciju.

Više o ovom aranžmanu u nastavku.

A Vama i nama, drage kolege, želim uspešnu poslovnu godinu i mirnije vreme za poslovanje.

Lep pozdrav, Staša Tadin , Menadžer prodaje A&L tours Orašac

Zašto Partner program ?

U razgovoru sa mnogim kolegama iz agencija koje prodaju naše kapacitete prepoznali smo i probleme i potrebe za ovakvim načinom saradnje.

Bilo da su agencije zadržale svoje Licence za organizaciju putovanja ili su prešle na Subagentske Licence, ono sa čim se sve češće srećemo svi jesu zahtevi učitelja koji žele da vode grupe u vreme raspusta na kampove sa atrakcijama, ili zahtevi vrtića za ovakvim programima.

Mnoge agencije, pa i naša firma do skoro, nisu mogli da ponude ovakve programe jer je ulaganje u opremu i rekvizite u ovim vremenima nestabilnim za rad bila velik izdatak a i sama organizacija velikih kampova. Mi smo to prevazišli i ove godine smo realizovali uspešno takve kampove, a sada želimo da u sklopu ovog programa da ih ponudimo kao gotov proizvod.

Takođe se nametnulo kao problem angažovanje rekreatora i lekara kojih je sve manje kvalitetnih na tržištu a njihov honorar je i sami znate, mnogo veći izdatak nego što je bio.  Naša firma je napravila Ugovore sa tri kvalitetna udruženja rekreatora i animatora koji će pokrivati sve naše programe i destinacije a takođe je velik broj lekara koji prate grupe.

Prevoz je drastično poskupeo, agencijama subagentima je sve teže da povežu lanac prevoza, ppostignu bolju cenu. A&L tours ima veliku mrežu prodaje u Srbiji i s tim u vezi smo u prilici da ponudimo i vezane vožnje za naše objekte.

Sledeća bitna stvar su objekti koje radimo.

U našoj ponudi, kao što znate i do sada su bili objekti gde imamo potpuno kontrolu prodaje. Vila Aleksandar je objekat u našem vlasništvu, ali i ostali hoteli koje uzimamo su ili sa ekskluzivom ili na zakupljeni period, pa samim tim možemo štititi naše saradnike na tržištu.

Prednost je siguran kapacitet ali je velika i prednost potpuna kontrola nad kvalitetom usluge, hrane, higijene. Videli ste da uvek biramo kvalitetne, i proverene objekte za smeštaj grupa dece. Bilo da je u pitanju škola ili grupa koju spremate za neki naš objekat ono što je najbitnije da znate, da ćete tu ponudu imati samo Vi.

Nas sistem rada je takav da širimo prodajnu mrežu preko agencija saradnika, ne ulazimo na tržište koje rade naši saradnici i nije nam cilj da upošljavamo komercijaliste već da svu prodaju oslonimo po gradovima na agencije koje su tu prisutne godinama.

 

Šta su prednosti ?

Ukratko – POMOĆ U PRODAJI !

A, evo i kako…

A&L tours Doo Orašac prati Digitalna Marketinška agencija u prodaji. Na ovu saradnju smo se odlučili jer su se stvari u poslovanju mnogo promenile. Sada su svi “online” a skupa promotivna putovanja su zamenile digitalne kampanje i web promocije hotela, do svake škole ili predškolske ustanove je moguće doći bez da zakazujemo sastanke i gubimo vreme i trošimo novac.

Mi smo sve naše objekte koje radimo stavili na website : www.nastavauprirodi.rs koji je zahvaljujući digitalu došao na 1. mesto Googla, što je ravno tome da imamo lokal u najprometnijoj ulici. Promotivne kampanje koje radimo kada izlazimo sa novom ponudom su jako zapažene, a vremenom dobijamo sve više kupaca i saradnika.

Dakle, ako je vaš target npr Sremska Mitrovica škole i Predškolske Ustanove ili imate listu svojih saradnika kojima pojednačno šaljete ponude, od sada je to mnogo lakše uz usluge koja Vam nudimo u ovom paketu.

Svakog A&L tours Partner program saradnika ćemo potpisati na našem sajtu kao zastupnika na tržištu, gradu ili oblasti, kako se budemo dogovorili. A svaka ponuda će stići do potencijalnih kupaca a Vama izveštaj o gledanosti, i naravno mnoštvo poziva.

Naš website je koncipiran tako da svaki objekat i program koji radimo promoviše detaljno, pa svaki roditelj- krajnji kupac usluge može videti sve što je potrebno da bi se odlučio.

U sklopu PARTNER PROGRAMA su vam kompletno ove usluge dostupne, bez ikakve nadoknade.

A šta je naš interes u tome?

 1. Naš partner će imati bolju reklamu, vidljivost
 2. Svi programi će biti predstavljeni kvalitetno kao i objekti
 3. Sigurni smo u veći obim prodaje kada se poveća vidljivost i programi dođu do što više kupaca u kratkom vremenskom periodu
 4. Naš interes je da povećate obim posla jer samim tim i nama to donosi nove poslove u saradnji sa vašom agencijom
 5. Postavljamo zajedno nove temelje u dečijem turizmu

Kako funkcioniše?

Imaćete sve potrebne alate koji će Vas izdvojiti od konkurencije.

Broj 1. je uvek siguran kapacitet u objektima do koga konkurencija ne može doći, jer prodavati isto što i svi ostali i utrkivati se jedino cenom je postao pakao u našem poslovanju poslednje decenije, slobodno tvrdimo.

Imaćete inovativne programe, gotov proizvod, kampove po želji grupa i tematske izlete celodnevne, gde više ne morate da bukirate muzeje, brodove, ručkove već dobijate sve na jednom mestu kod nas.

Dobićete skupu digitalnu promociju bez plaćanja marketinških agencija  za  sve vaše programa koje želite da prezentujete i dugogodišnjim saradnicima, i potencijalnim kupcima.

Kompletan digitalni materijal, nove dizajnirane profesionalne ponude.

Zašto?

Ponude u wordu ili pdf-u na memorandumima firmi sa par sličica su postali nešto što je kupcima dosadno i nevidljivo. To je prošli vek.  Ali, mnogo firmi još nije iskoračilo korak dalje. Mi to nudimo za Vas – profesionalne elektronske programe putovanja i promotivne digitalne kampanje da svaka vaša ponuda dođe do kupaca.

Svaki program- ponuda će biti dizajnirani i sa svim potrebnim elementima a vi ćete privući pažnju na tržištu. Što je i cilj. Kvalitetna ponuda uliva poverenje novih kupaca a stari će biti zadovoljni inovacijama.

Kako izgledaju naše ponude sa kvalitetnim dizajnom možete pogledati u nastavku stranice ali pre toga, pogledajte objekte koje smo spremili i programe kampova.

Za sve dodatne informacije možete nas pozvati.

Objekti iz ponude

ORAŠAC
VILA ALEKSANDAR

PROLEĆE/LETO/JESEN/ZIMA

TOPOLA
HOTEL OPLENAC

PROLEĆE/LETO/JESEN/ZIMA

ZLATIBOR
SUNČANI BREG

PROLEĆE/LETO/JESEN/ZIMA

GUČEVO BUDIMLIJA RESORT

PROLEĆE/LETO/JESEN/ZIMA

IVANJICA
HOTEL PARK

PROLEĆE/LETO/JESEN/ZIMA

IVANJICA
RH CENTAR

PROLEĆE/LETO/JESEN/ZIMA

Ponude Partner paketa

A&L tours PARTNER PAKET uključuje mnoge pogodnosti a jedna od njih samo je prodaja gotovih proizvoda – tematskih kampova u kojima je sadržano sve od rekvizita koje kampovi uključuju, rekreatora i predavača, materijala i kompletne organizacije. 

Turistička agencija korisnik PARTNER PAKETA bira destinaciju na kojoj će se realizovati kamp, period i bavi se isključivo prodajom, dok organizaciju i realizaciju programa radi naša ekipa. Pogledajte ponudu tematskih kampova i izleta .

SPECIJALNI PROGRAM
Montessori kampovi

PROLEĆE/JESEN

O2 KAMPOVI
Oxigen sportski kampovi

PROLEĆE/JESEN

SPECIJALNI PROGRAM
English kids camp

PROLEĆE/JESEN

STANDARDNI PROGRAMI
Rekreacije i animacije dece

PROLEĆE/LETO/JESEN/ZIMA
USKORO

Dizajnirane ponude

Ponude sa cenom za period koji želite, aranžman krojen po vašim zahtevima i potrebama sa programom animacije i rekreacije, lepo dizajniran i pregledan uvek možete zatražiti od naše Marketing službe.

Ponude u ovoj formi su praktične jer mogu poslužiti kao elektronska brošura koja ilustruje i opisuje sve potrebno i korisne su za prezentaciju roditeljima.

Kada želite da promovišete ponudu, dođete do novih škola ili vrtića, saradnika – mi smo tu da u vaše ime uradimo digitalne kampanje i obavestimo Vas o preglednosti a na Vama je samo da odgovorite na pozive.

A&L tours agencija

A&L tours osnovali smo 2017te godine.

Obzirom da imamo i naš objekat i naše smeštajne kapacitete i da nam je opredeljenje dečiji turizam, sledeći logičan korak je bio osnivanje turističke agencije.

Puno je razloga, ali navešćemo najbitnije :

 • Da bismo našim vrtićima, školama i agencijama subagentima ponudili kompletnu uslugu i stali iza njih kao Licencirani Organizator putovanja što saradnicima daje potpunu sigurnost
 • Iz želje da objekte koje radimo predstavimo na tržištu u pravom svetlu i ponudimo povoljnije uslove kao vlasnici kapaciteta gde grupe dolaze
 • Kako bismo mogli da radimo Edukativne i tematske kampove prilagođene uzrastima dece koja putuju kao i celodnevne izlete
 • Da bismo širili našu prodajnu mrežu preko agencija napih saradnika i kupaca 

 

A&L tours živi i radi već punih pet godina, imamo sjajnu saradnju sa turističkim agencijama, školama i predškolskim ustanovama a takođe se bavimo i organizacijom tematskih proslava za najmlađi uzrast a naš program Novogodišnja avantura je poznat kao jedan od najboljih programa vezanih za Novu Godinu. 

Ukoliko želite pouzdanog saradnika za organizaciju izleta, kampova, letovanja i zimovanja ili proslava, tu smo za Vas !

Pozovite nas

 

Kontakt telefoni :

Marketing +381 60 64 00 408

Uprava hotela +381 66 67 09 600

Pošaljite email

 

Email adrese : 

office@altours.rs

office@aleksandarwellness.rs

Posetite nas